Köpvillkor

Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Jozee
www.jozee.se

Organisationsnummer: 9301023082
Momsregistreringsnummer: SE930102308201
E-postadress: info@jozee.se

Adress:
Jozee
Båtmansvägen 7
895 40 MELLANSEL

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Payson internetbetalningar

Kortbetalning, faktura och delbetalning. Konsumentvillkor.

Swish internetbetalningar

Betalning sker omgående via Swish. Är ordern inte betald inom 24 timmar från beställningstillfället makuleras den.

Presentkort

Presentkort kan användas som betalning av hela eller delar av beloppet och kan endast kombineras med Swish i dagsläget.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans

Fast pris 89 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Fraktfritt för beställningar över 1200 kr. Leverans inom 1-4 veckor till din brevlåda eller närmsta utlämningsställe.

Fast pris 169 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Danmark och Finland. Leverans inom 2-5 veckor till din brevlåda eller närmsta utlämningsställe.

Fast pris 189 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser till övriga länder inom EU. Leverans inom 2-5 veckor till din brevlåda eller närmsta utlämningsställe.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget annat anges gäller 1-4 veckors leveranstid inom Sverige, 2-5 veckor inom Danmark och Finland. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Vid outlösta paket debiteras kunden fraktkostnad tur och retur samt en administrativ avgift på 150 kr exkl. moms.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

30 dagars ångerrätt

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 30 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddelar oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

Jozee
Båtmansvägen 7
895 40 MELLANSEL

30 dagars öppet köp

På Jozee erbjuder vi 30 dagars öppet köp vilket innebär att du kan returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 30 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddelar oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Force Majeure

Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.