Vår vision är att alla oavsett storlek ska få ha på sig bekväma men även snygga kläder.

Denna butik började med att bara erbjuda plus size kläder, men vi uppdaterar hela tiden med nya samarbeten. Därför utökas även storlekarna. Jag vill i framtiden ha fysiska butiker runt omkring i landet och dessa ska vara en fristad. Där ska man inte behöva ha ångest över att ingenting kommer att passa, för det mesta kommer att göra det.

I dagsläget är många av modellerna inte särskilt stora vilket en del har påpekat. Anledningen till detta är att vi precis har startat upp det här företaget och har därför inte alla resurser som krävs ännu men vi jobbar aktivt med att kunna erbjuda bilder med alla olika kroppsformer från smal till bred, från lång till kort osv. Jag hoppas att ni vill hjälpa mig att nå den här visionen.

Vi som står bakom den är webbshoppen, brinner för alla människors rätt att hitta kläder som passar.

Jag heter Jenny och jag är 24 år gammal. Det som fick mig att öppna just den här butiken var bristen på plus size kläder och all bodyshaming som pågår i världen. Det vill jag vara med och förändra.

PERSONAL

Suzanne Apelqvist Personal

Suzanne Apelqvist

Webbansvarig
Jag ser till att webbplatsen och tillhörande tjänster, tillgodoser kundernas behov. Dessutom har jag hand om avdelningen med otroligt vackra t-shirts.
E-post: admin@jozee.se
Jenny Hedin Personal

Jenny Hedin

Butiksägare
Min vision är att skapa den bästa butiken med moderna kvalitetskläder för alla, oavsett former. Alla människor ska lätt kunna hitta kläder för alla tillfällen. Det är en självklarhet.
E-post: info@jozee.se